Hemija

Profesionalna hemija

Polybuz Trendy T 201

pakovanje 1l / 10l

-pH 6 -biorazgradljivost 96,3%-koncentrat

Sredstvo za održavanje vodootpornih podova, zatvorenih pora, koji ne zahtevaju tretman voskom ili poliranje, naročito pogodno za lakirani parket, laminat, granit, keramičke pločice, pločice od porcelana. Sredstvo ostavlja visok sjaj.

Corridor Daily S 780

pakovanje 1l / 10l

-pH 8,5 -biorazgradljivost / 84,2%-koncentrat

Sredstvo za redovno održavanje i intezivno čišćenje vodootpornih podova, idealno za sprej čišćenje. Posebno pogodno za PVC, gumu, linoleum, lakiran parket, beton, preporučuje se za sportske podloge. Ostavlja baršunast sjaj bez tragova i slojeva, štiti od tragova pete i odbija prljavštinu, smanjuje klizavost podloge

Indumaster Strong IR 45

pakovanje 1l / 10l

-pH 13,5 -biorazgradljivost / 97,4%-koncentrat

Sredstvo za čišćenje materijala, površina, industrijskih podova u radionicama, otpornih na alkalije. Uklanja nečistoće od čađi, masne ostatke, tragove guma i grafita. Uz veliku moć disperzije masnih nečistoća, sredstvo izuzetno pogodno za mašinsko pranje kao i za mašinsko pranje pod visokim pritiskom.

Blitz Citro G 481

pakovanje 1l / 10l

-pH 7 -biorazgradljivost / 96,6%-koncentrat

Neutralno sredstvo za dnevno održavanje vodootpornih materijala, površina i podova, pogodan za čišćenje lepljenih drvenih podova, sigurnosnih pločica, porcelanskih i keramičkih pločica, mesinga, bakra i većine plastičnih površina. Uklanja prljavštinu od olovki, flomastera, hemijskih olovki i indiga, brzog sušenja, prijatnog mirisa na limun.

Blitz Orange G 482

pakovanje 1l / 10l

-pH 6 -biorazgradljivost / 96,3%-koncentrat

Neutralno sredstvo za dnevno održavanje vodootpornih materijala, površina i podova, pogodan za čišćenje lepljenih drvenih podova, sigurnosnih pločica, porcelanskih i keramičkih pločica, mesinga, bakra i većine plastičnih površina. Uklanja prljavštinu od olovki, flomastera, hemijskih olovki i indiga, brzog sušenja, prijatnog mirisa na narandžu.

Buz Windowmaster G 525

pakovanje 1l / 10l

-pH 6,5 -biorazgradljivost / 90,7%-koncentrat

Sredstvo za čišćenje prozora, stakla, ramova, odlično za uklanjanje tragova insekata. Odličnih karakteristika čišćenja, brzog sušenja bez ostavljanja zaostalih tragova.

Bucasan Trendy T 464

pakovanje 1l / 10l

-pH 0,5 -biorazgradljivost 88,0% -koncentrat

Sredstvo za dnevno čišćenje sanitarnih prostorija, pogodno za upotrebu na svim kiselootpornim površinama, kao što su pločice, lavaboi, WC šolje. Posebno pogodno za sanitarije, hromirane i prohromske površine, zidne i podne pločice. Pogodno sredstvo za upotrebu u pištolju sa pjenom, kao i u mašini sa jednim diskom, velika moć čišćenja

Bucal G 468

pakovanje 1l / 10l

-pH 0,5 -biorazgradljivost 88,0% -koncentrat

Sredstvo za dnevno čišćenje sanitarnih prostorija, pogodno za upotrebu na svim kiselootpornim materijalima, kao što su emajl, aluminijum, mesing, kreč. Za vodootporne površine i podove, za područja sa mekom vodom.

Buz Grillmaster G 575

pakovanje 10l

-pH 14 -biorazgradljivost 100,0% -koncentrat

Sredstvo za intenzivno čišćenje rerni i roštilja koji su napravljeni od alkalnootpornih materijala. Posebno pogodno za čišćenje vertikalnih površina pomoću pene. Uklanjanje visokog stepena masnoće, bez mirisa i boje.

Buz Grillmaster G 576

pakovanje 600ml

-pH 14 -biorazgradljivost 100,0% -koncentrat

Sredstvo, spremno za upotrebu, za intenzivno čišćenje rerni i roštilja, napravljenih od alkalnootpornih materijala. Posebno pogodno za čišćenje vertikalnih površina pomoću pene. Sredstvo uklanja visok stepen masnoće, bez mirisa i boje.

Perfekt G 440

pakovanje 1l / 10l

-pH 13 -biorazgradljivost 92,6% -koncentrat

Sredstvo za održavanje, dnevno i intenzivno čišćenje materijala, površina i podova, otpornih na baze. Naročito pogodno za podove u radionicama i industrijske podove i površine, kao i za primenu u kuhinjama i prostorima u kojima se rukuje hranom. Uklanja tvrdokorne masnoće i uljna zaprljanja, naročito pogodno za čišćenje posle požara.

Buz Metasoft G 507

pakovanje 600ml

-pH 3 -biorazgradljivost 95,1% -spremno za upotrebu

Sredstvo, spremno za upotrebu, pogodno za prehrambenu industriju, kao i za površine otporne na kiseline.

Erolcid G 491

pakovanje 1l / 10l

-pH 0,5 -biorazgradljivost 99,9% -koncentrat

Sredstvo za mikroporozne, kiselootporne površine, za kamene i protivklizne pločice. Specijalno sredstvo za čišćenje, na bazi fosforne kiseline. Velike moći rastvaranja prljavštine, efekisno uklanja zaprljanje od
kamenca, rđe i cementa. Maksimalni efekat postiže u kombinaciji sa sredstvom Erol G 490.

O Tens G 500

pakovanje 600ml

-pH 7 -biorazgradljivost 24,8% -koncentrat

Sredstvo za osnovno čišćenje svih vodootpornih tekstilnih pologa, kako od prirodnih tako i od sintetičkih vlakana, tepiha, tapaciranih površina. Pogodno za metodu tampon prediva. Dubinski uklanja prljavštinu, štiteći vlakna, sprečavajući nastajanje nove prljavštine. Ne sadrži agense za svetljenje materijala, pogodno za sprej ekstrakciju mebla, ekonomično, prijatnog mirisa.

Optiflor Ex G 477

pakovanje 1l / 10l

-pH 13 -biorazgradljivost 92,6% -koncentrat

Sredstvo za održavanje, dnevno i intenzivno čišćenje materijala, površina i podova, otpornih na baze. Naročito pogodno za podove u radionicama i industrijske podove i površine, kao i za primenu u kuhinjama i prostorima u kojima se rukuje hranom. Uklanja tvrdokorne masnoće i uljna zaprljanja, naročito pogodno za čišćenje posle požara.

Buz Point G 502

pakovanje 200ml

-pH N/A -spremno za upotrebu

Sredstvo, spremno za upotrebu, koristi se za uklanjanje fleka sa svih vodootpornih površina, sa mekih materijala, tepiha, kao i sa tapaciranih površina. Uklanja fleke, nerastvorive u vodi. Uklanja žvakaću gumu, kremu za cipele i lepkove, katran i bitumen, flomaster, hemijsku olovku, mastilo i vosak od sveće, ulje i masti.

Buz Fresh Magic G 567

pakovanje 600ml/10l

-pH 7,5 -spremno za upotrebu

Sredstvo za brzo i dugoročno uklanjanje neprijatnih mirisa i osvežavanje vazduha. Pogodno za sanitarna područja i WC, prostorije za pušenje, svlačionice, sportske objekte, bolnice, domove za stare kao i za ketering
industriju. Eliminiše neprijatne mirise brzo, od duvanskog dima, kućnih ljubimaca kao i od ustajalosti.

Rapid D 444

pakovanje 1l

-pH 8 -spremno za upotrebu

Bezbojno sredstvo koje se može korirstiti u prehrambrenoj industriji, kuhinjama kao i u zdravstvenoj zaštiti. Pogodno za tvrde, vodootporne površine i podne podloge, kao i za sve površine otporne na alkohol. Preporučujemo proveru kompatabilnosti na manjoj, neupadljivoj površini pre početka upotrebe. Ne ostavlja trag, nije neophodno naknadno ispiranje. U zavisnosti od koncentracije, aluminijum, linoleum, akrilno staklo ili površine prekrivene polimerima mogu se oštetiti. Može doći i do diskoloracije PVC materijala.
Prema Evropskim standardima: EN1276, EN1650, EN13697, EN14476, EN 14348.

Boca za rastvore hemikalija za sanitarije

Boca za rastvore hemikalija za sanitarije, kapaciteta 500 ml, ima plavu nalepnicu.

Boca za rastvore hemikalija za sanitarije, kapaciteta 500 ml, ima crvenu nalepnicu

Raspršivač za rastvore

Raspršivač za rastvore, plavo-bijele boje.

Raspršivač za rastvore, crveno-bijele boje.