Hemija

Profesionalna hemija

Sredstvo za održavanje vodootpornih podova, zatvorenih pora, koji ne zahtevaju tretman voskom ili poliranje, naročito pogodno za lakirani parket, laminat, granit, keramičke pločice, pločice od porcelana. Sredstvo ostavlja visok sjaj.

Sredstvo za redovno održavanje i intezivno čišćenje vodootpornih podova, idealno za sprej čišćenje. Posebno pogodno za PVC, gumu, linoleum, lakiran parket, beton, preporučuje se za sportske podloge. Ostavlja baršunast sjaj bez tragova i slojeva, štiti od tragova pete i odbija prljavštinu, smanjuje klizavost podloge

Sredstvo za čišćenje materijala, površina, industrijskih podova u radionicama, otpornih na alkalije. Uklanja nečistoće od čađi, masne ostatke, tragove guma i grafita. Uz veliku moć disperzije masnih nečistoća, sredstvo izuzetno pogodno za mašinsko pranje kao i za mašinsko pranje pod visokim pritiskom.

Neutralno sredstvo za dnevno održavanje vodootpornih materijala, površina i podova, pogodan za čišćenje lepljenih drvenih podova, sigurnosnih pločica, porcelanskih i keramičkih pločica, mesinga, bakra i većine plastičnih površina. Uklanja prljavštinu od olovki, flomastera, hemijskih olovki i indiga, brzog sušenja, prijatnog mirisa na limun.

Neutralno sredstvo za dnevno održavanje vodootpornih materijala, površina i podova, pogodan za čišćenje lepljenih drvenih podova, sigurnosnih pločica, porcelanskih i keramičkih pločica, mesinga, bakra i većine plastičnih površina. Uklanja prljavštinu od olovki, flomastera, hemijskih olovki i indiga, brzog sušenja, prijatnog mirisa na narandžu.

Sredstvo za čišćenje prozora, stakla, ramova, odlično za uklanjanje tragova insekata. Odličnih karakteristika čišćenja, brzog sušenja bez ostavljanja zaostalih tragova.

Sredstvo za dnevno čišćenje sanitarnih prostorija, pogodno za upotrebu na svim kiselootpornim površinama, kao što su pločice, lavaboi, WC šolje. Posebno pogodno za sanitarije, hromirane i prohromske površine, zidne i podne pločice. Pogodno sredstvo za upotrebu u pištolju sa pjenom, kao i u mašini sa jednim diskom, velika moć čišćenja

Sredstvo za dnevno čišćenje sanitarnih prostorija, pogodno za upotrebu na svim kiselootpornim materijalima, kao što su emajl, aluminijum, mesing, kreč. Za vodootporne površine i podove, za područja sa mekom vodom.

Sredstvo za intenzivno čišćenje rerni i roštilja koji su napravljeni od alkalnootpornih materijala. Posebno pogodno za čišćenje vertikalnih površina pomoću pene. Uklanjanje visokog stepena masnoće, bez mirisa i boje.

Sredstvo, spremno za upotrebu, za intenzivno čišćenje rerni i roštilja, napravljenih od alkalnootpornih materijala. Posebno pogodno za čišćenje vertikalnih površina pomoću pene. Sredstvo uklanja visok stepen masnoće, bez mirisa i boje.

Sredstvo za održavanje, dnevno i intenzivno čišćenje materijala, površina i podova, otpornih na baze. Naročito pogodno za podove u radionicama i industrijske podove i površine, kao i za primenu u kuhinjama i prostorima u kojima se rukuje hranom. Uklanja tvrdokorne masnoće i uljna zaprljanja, naročito pogodno za čišćenje posle požara.

Sredstvo, spremno za upotrebu, pogodno za prehrambenu industriju, kao i za površine otporne na kiseline.

Sredstvo za mikroporozne, kiselootporne površine, za kamene i protivklizne pločice. Specijalno sredstvo za čišćenje, na bazi fosforne kiseline. Velike moći rastvaranja prljavštine, efekisno uklanja zaprljanje od
kamenca, rđe i cementa. Maksimalni efekat postiže u kombinaciji sa sredstvom Erol G 490.

Sredstvo za osnovno čišćenje svih vodootpornih tekstilnih pologa, kako od prirodnih tako i od sintetičkih vlakana, tepiha, tapaciranih površina. Pogodno za metodu tampon prediva. Dubinski uklanja prljavštinu, štiteći vlakna, sprečavajući nastajanje nove prljavštine. Ne sadrži agense za svetljenje materijala, pogodno za sprej ekstrakciju mebla, ekonomično, prijatnog mirisa.

Sredstvo za održavanje, dnevno i intenzivno čišćenje materijala, površina i podova, otpornih na baze. Naročito pogodno za podove u radionicama i industrijske podove i površine, kao i za primenu u kuhinjama i prostorima u kojima se rukuje hranom. Uklanja tvrdokorne masnoće i uljna zaprljanja, naročito pogodno za čišćenje posle požara.

Sredstvo, spremno za upotrebu, koristi se za uklanjanje fleka sa svih vodootpornih površina, sa mekih materijala, tepiha, kao i sa tapaciranih površina. Uklanja fleke, nerastvorive u vodi. Uklanja žvakaću gumu, kremu za cipele i lepkove, katran i bitumen, flomaster, hemijsku olovku, mastilo i vosak od sveće, ulje i masti.

Sredstvo za brzo i dugoročno uklanjanje neprijatnih mirisa i osvežavanje vazduha. Pogodno za sanitarna područja i WC, prostorije za pušenje, svlačionice, sportske objekte, bolnice, domove za stare kao i za ketering
industriju. Eliminiše neprijatne mirise brzo, od duvanskog dima, kućnih ljubimaca kao i od ustajalosti.

Bezbojno sredstvo koje se može korirstiti u prehrambrenoj industriji, kuhinjama kao i u zdravstvenoj zaštiti. Pogodno za tvrde, vodootporne površine i podne podloge, kao i za sve površine otporne na alkohol. Preporučujemo proveru kompatabilnosti na manjoj, neupadljivoj površini pre početka upotrebe. Ne ostavlja trag, nije neophodno naknadno ispiranje. U zavisnosti od koncentracije, aluminijum, linoleum, akrilno staklo ili površine prekrivene polimerima mogu se oštetiti. Može doći i do diskoloracije PVC materijala.
Prema Evropskim standardima: EN1276, EN1650, EN13697, EN14476, EN 14348.

Boca za rastvore hemikalija za sanitarije, kapaciteta 500 ml, ima plavu nalepnicu.

Boca za rastvore hemikalija za sanitarije, kapaciteta 500 ml, ima crvenu nalepnicu

Raspršivač za rastvore, plavo-bijele boje.

Raspršivač za rastvore, crveno-bijele boje.